Bra utrustning, kvalificerade instruktörer och toppkvalitativ strandsegling

Vårt seglarcentrum i Mauritius erbjuder ett brett utbud av katamaraner-, jollar- och windsup-brädor samt den personliga uppmärksamheten som du förväntar dig av en Wildwind Adventures-semester. Som det enda RYA*-erkända centret i hela Indiska oceanen, kan vi garantera utmärkt standard av säkerhets- och instruktionsnivåer. Och till skillnad från de flesta andra seglingscentras, finns det ingen extra kostnad för att gå med i någon av våra RYA-certifierade kurser. (Klicka här för att se vårt RYA-certifikat och ta reda på mer om de kurser vi erbjuder).

Två distinkta seglingsområden

Det finns två utmärkta och distinkta seglingsområden runt centrum av Wildwind Adventures, vilket gör det till en idealisk plats för nybörjare såväl som för våra mer erfarna gäster. Den skyddade inre viken har lätta kustvindar och är perfekt för att lära sig, medan de starkare vindarna utanför revet är idealiska för explosiva Sail-aways i kontrollerade sessioner ute till havs.

Ett utmärkt urval av utrustning

Vår omfattande flotta av katamaraner-, jollar- och windsup-brädor har valts som den mest lämpliga för ett brett spektrum av kunskaper och färdigheter samtidigt som man tar hänsyn till rådande förhållanden. Alla våra katamaraner är utrustade med spinnakers för att öka den tillgängliga segelytan och göra medvindsseglingen mer spännande, och vi har noga valt ut ett klassiskt urval av mono-skrov, idealiska för de väderförhållanden som finns på Mauritius. Du kan läsa mer om vår flotta av segelbåtar och utrustning och om väderleksförhållanden för segling i Mauritius nedan.

Vårt urval av jolle och katamaraner kompletteras med en helt ny flotta av windsups. Dessa är stand-up-paddleboards (SUP:s) som också kan användas för vindsurfing, varvid hyvling är en realistisk möjlighet i relativt lätta vindar.

Vänliga och professionella instruktörer

Med maximalt 20 gäster på plats per tillfälle, finns det alltid båtar tillgängliga. Med instruktör/klient-förhållandet av 1 till 4 kan du dra nytta av 'one on one' personlig coachning från vårt mycket kvalificerade team.

OK, nu lite mer specifikt om era båtar, tack!

På grund av revet och möjligheten att röra botten, har vi undvikit alla högpresterande katamaraner med djupa dolk-brädor. Istället har vi valt Hobie Pacifics, Hobie16s och 15s, som är perfekta för förhållandena på Mauritius och är alla utrustade med spinnakers.

Vår flotta av jollar innefattar Laser Picos, ett lysande val för barn och för dem att lära sig att segla för första gången.

Vår olympiska klass Laser 1s kommer med ett komplett utbud av segelstorlekar och är tillgängliga för medel- och expertnivåer.

Samtidigt erbjuder vi Laser 2000s, som är idealiska som undervisningsbåtar och för dem med viss erfarenhet av att gå ut på egen hand. Våra presterande RS 500 single trapets skiffs är perfekta för våra mer kapabla kunder och utmärkta för våra högt kvalificerade instruktörer för att lära mer avancerade färdigheter, såsom asymmetrisk spinnakerhantering.

Vår windsup-flotta består av helt nya Starboard- och Exocet-brädor, utformade för både Stand Up Paddleboard (SUP) äventyr och för att lära sig att vindsurfa. Du kan använda dessa brädor att gå vidare till hyvling när förutsättningarna är de rätta.

Certifiera dig själv

Om du vill komma hem från semestern med mer än en solbränna, kan du begära en kurs som leder till certifiering av den brittiska seglingsorganisationen RYA.(Royal Yachting Association) Inte nog med att vi erbjuder hela RYA-läroplanen, vi gör det kostnadsfritt! Från kursen grundläggande färdigheter och första hjälpen, till jollesegling med spinnakers, prestandasegling eller navigation och sjömanskap, har vi dig täckt. Bara prata med oss ??om dina önskemål, helst i förväg och annars på ön när du möter laget.

Du hittar de kompletta RYA-träningskatalogerna på webbplatsen för RYA.

Om du vill ha en exakt offert för din semester, med aktuella datum och tillgänglighet, klickar du på knappen nedan

Kontrollera tillgänglighet
Slå en signal till oss på
+44 192 056 0005

Anmäl dig för specialerbjudanden

Håll dig uppdaterad... om de senaste erbjudandena, uppdateringarna, nyheterna och mycket mer!

Please enter a valid e-mail address

Close X

Plan Your HolidayNästa

We'll get back to you

  Please enter a valid phone number

  Please enter a valid e-mail address

Thanks for your interest

We will get back to you as soon as possible.Regards,
Lynn Parry Agent for Wildwind Adventures Europe